2018. november 4., vasárnap

OUTFIT | Ősszel a városligetbenSziasztok!

Annyira szeretek ősszel elmenni fotózni, de mégis úgy történnek a dolgok, hogy ebben az évszakban hihetetlenül kevés időm volt rá. Egyrészt, mert a munkaidőm délután ér véget és mire hazaérnék már sötét van. Hétvégén lenne rá időm, de akkor sem feltétlenül jut először ez eszembe, hiszen borzalmasan ki tudja meríteni az embert az, ha nem aludhat addig, ameddig szeretne.
Nos, de mivel ilyen szerencsések vagyunk, hogy ennyi hosszú hétvégénk lehet, gondoltam, hogy kapok az alkalmon és megkérem Danit, hogy menjünk el fotózni, hiszen az outfit bejegyzéseket szoktátok szeretni, emellett pedig én is nagyon szeretem őket elkészíteni. 
A Glamour napok alkalmával sikerült olyan dolgokat beszereznem, amiket igazán szerettem volna, így került hozzám a posztban szereplő kabát is. Igazából szerintem a legjobb, ha kabátokból olyanokat szerez be az ember, amiket könnyű kombinálni, főleg a téli lábbelikkel, vagyis én szeretem, ha nincs rajtam ezer szín és ezer stílus, inkább próbálok az egyszerűség jegyében öltözködni. 
Nagyon szeretem a természetes, barna tónusú színeket, de idén ősszel úgy gondoltam, hogy a szürkével ki kell egészítenem a ruhatáramat. Ki is néztem egy kabátot a h&m oldalán, de végül nem amellett döntöttem, hanem egy Reserved-es mellett, hiszen az előbbi borzalmasan vékony és silány minőségű volt, így utóbbi pozitív csalódást volt utána. Puha, vastag és ezáltal melegebb, mint azt az ember gondolná egy szövetkabátról. Szeretem a szabását, hiszen térdig ér, de nem zsákszerű az emberen, még rajtam se, aki alulról verdesi a 160 centit. 
A csizmám is akkortájt került hozzám és mivel évről évre hasonlókat veszek, így kellett már számomra egy kis újítás, így döntöttem emellett, hiszen félig művelúr, félig lakkozott bokacsizma mellett, aminek orrvarrása is, nagyon kényelmes, nagyon szeretem, szóval remélem, hogy nem megy nagyon hamar tönkre. 
Ez a fülmelegítő most volt rajtam először nyitott hajjal és annyira nem tetszik magamon, mint lófarokkal vagy konttyal. Van valami tippetek, hogy lehet kiküszöbölni azt, hogy felpúposodjon a hajam? 
A fotókat egyébként a városligeti Vajdahunyad várnál készítettük és azt kell mondja, hogy csodaszép ilyenkor. Az a sok gyönyörű sárguló levél, az avarréteg, a lágy napsugarak és fuvallatok, amik éreztetik, hogy az ősz még itt van. Egyébként örülök, hogy idén nem nyárból a télbe csöppentünk, hiszen szerintem az október az egyik legszebb hónap! 


coat, jumper: Reserved // pants: F&F // boots: Deichmann // headband: H&M // watch: cluse

Ti merre voltatok a hosszú hétvégén? 
Készültök a Joy napokra? Én azt általában kihagyom, szerintem idén sem lesz másképp. 
Ölel, Brigi♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...