2018. január 9., kedd

SMINK | nude is the new black?Sziasztok!

Azt hiszem mostanában eléggé megtetszettek a nude sminkek, amik nem éppen feltűnőek de azért szépen kiemelik a szemet. A téli hétköznapokra tökéletes egy ilyen, mert nagyon egyszerű színeket lehet kombinálni, nagyon természetesnek hat a szemen. Hiszen ilyenkor nincs túl sok kedve az embernek a színekkel bíbelődni vagy valami nagyon feltűnőt alkotni, főleg nem kora reggel, mikor még minden sötét és komor. Azért én most mégiscsak belecsempésztem valami csillogót, mert a betegségem miatt féltem, hogy picit ijesztően fog hatni nélküle a smink, de nem feltűnő, szóval éppen, hogy csak megcsillan a fényben. Ez azért is van, mert ez egy szájfény, s nem valami csillámos szemhéjtus. Pedig olyanokra mindig fáj a fogam, de nem merném hétköznapokra használni. No de a smink. Nagyon természetes színeket használtam, két föld-színt, ennyit összesen, nem is gondoltam, hogy többre szükség lenne, mert ez nem egy feltűnő, különleges smink. Egyedül csak a tusvonal, ami dob rajta egy picit, szerintem ide illik ezzel a visszafogott csillogással, s annyira szeretem ezt a színt, hogy a számra is feltettem, hiszen végtére is oda való. 
Csináltam egy nagyon visszafogott alapsminket, primer, korrektor, púder, kevés pirosító, egy kevés bronzosító, egy adag highlighter és a szemöldököm, no meg a szempillaspirál, ami csak a szemsmink után került fel. Aztán a szemhéjamra jött a TBS-os négyes szemhéjpúderből a kissé hűvös árnyalatú nude szín, ami rajtam sokkal melegebb árnyalatúvá vált, s ennek fejébe tettem fel a mélyítővonalamba a Sleek palettából a Propose in Prague színt, ami már ténylegesen egy meleg barnás árnyalat. A végén jött az i-re a pont, mégpedig egy Essence szájfény, amit már mutattam korábban valamelyik bejegyzésemben. Ahogy említettem a számra is ez került végül. Ez nem egy bonyolult smink, de most nagyon megjött a kedvem ahhoz, hogy nap, mint nap ehhez hasonlót viseljek, mert van egy fajta hangulata, s ez a pulcsi pedig továbbra is szerelem, s annyira megy ehhez a színvilághoz, hogy le sem lehet rólam rángatni. 


Ne haragudjatok a borzalmas szememért, de már napok óta ilyen borzalmas vörös és könnyben áll folyamatosan, borzalmas érzés, de nem tudok mit csinálni, remélem nem rontja el nagyon az összhatást. 
Sok puszi Nektek, nehogy megbetegedjetek!♥
Brigi♥

4 megjegyzés:

 1. Nagyot dob a szájfény ezen a sminken, tök jó ötlet. :) Mi amúgy a szájfényeket annó szemhéjbázisnak használtuk. :D

  VálaszTörlés
 2. Brigi nekem kell az a szájfény! Annyira szép!!! :O♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na megnézem, hogy még van-e aztán küldök egyet! ;)♥

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...