2017. december 25., hétfő

TESZT | The last Sunday of AdventSziasztok!

Tudom, ilyenkor meglehetősen kevesen ültök le a gép elé és olvastok blogokat, de talán a kaja kóma után vagy éppen előtt tudtok egy kis időt szakítani arra, hogy elolvassátok az utolsó adventi kalendáriumos bejegyzést. Tegnap kellett volna kitennem ezt a posztot, de tudjátok milyen a szenteste; délelőtt előkészületek, fadíszítés, főzés, sütés, délután pedig evés, ivás, ajándékbontás a fa alatt. Nagyon meghitt estén vagyunk túl, remélem mindannyian! Én arra buzdítalak Benneteket, hogy egyetek, annyit amennyit szeretnétek, ne foglalkozzatok csak azzal, hogy jól érezzétek magatokat, hiszen ez a legfőbb!♥ 
Azért elmesélem Nektek, hogy mik voltak a tapasztalataim az utolsó heti termékekkel, hátha érdekel páratokat! 

The Body Shop


December 18.
Bécsbe nagyon korán mentünk, ezért csak este tudtam kinyitni a kalendáriumot, de szerencsémre egy pont estére használatos terméket találtam benne, vagyis én mindig este használok kézkrémet, mert mondtam, hogy napközben nem szeretem. Na szóval igen egy kéz-és körömápoló krém lapult benne, aminek mandula illata van. De ez nem az a tipikus mandula illat, amit én mindig gyurmaillatnak hívok (hát na bocsi imádtam a Play Dough-t :') ), hanem ez egy természetes, friss illat, amin mégis érződik a krémesség. Nekem kézkrémek terén mindig fontos, hogy gyorsan beszívódjon, hiszen este nem jó, ha beleragad a takarónkba a kezünk, de ez is beszívódik hamar. Az illata rajtam is tetszik és az egész olyan kellemes. 
5/5


December 19.
Ezen a napon a fakk méretéből adódóan nem tudtam, hogy mi lehet benne, de mikor kinyitottam meglepődtem. Egy piros mosdókesztyűt találtam benne, ami ráadásul még csillog is! Sajnos meglehetősen érdes a felszíne, nekem pedig nem tudom, hogy ez mennyire tenne jót, így még nem próbáltam ki élesben, Nektek van hasonlóval tapasztalatotok? 
5/?


December 20.
Ezen a héten nagyon sok termék már a tavaszba repített, bár azt hiszem pont szerdán esett a hó, de nagyon. Egy utazós méretű, rózsás testvajat kaptam ma ki a kalendáriumból, s az illata nagyon csodás, azt meg kell hagyjam, de valahogy nem vitt rá a karácsonyi szellem arra, hogy kipróbáljam, hiszen annyira a tavaszhoz kötődik számomra, talán majd pár hét múlva, de biztos vagyok benne, hogy nem fogok csalódni.
5/? (5/4)


December 21.
Egy szempilla-és szemöldökfésű lapult a fakkban, s nagyon tetszik a kialakítása, meg úgy a kinézete is teljesen. Egy sima fésűről van szó, nincs benne semmi extra, szóval teszi a dolgát rendesen. Bár én mindig is azt a szemöldökfésűt szerettem, ami spirálkefe, nem pedig ilyesmi. 
5/3December 22.
Itt már nagyon készültem a karácsonyra, sütöttem is nagyon sokat, s hulla fáradtan kerültem az ágyba, de még előtte kinyitottam a kalendáriumot és láss csodát! Egy ajakbalzsam lapult benne. Ennek az illata valami elképesztő, nagyon cseresznyés és nagyon édes, viszont ez is teljesen tavaszi-nyári, de nem bírtam ki így kipróbáltam. Kellemes állaga van, nem ragad és míg egy pici színt is ad az ajkaknak. Itt megint a tégellyel volt pici problémám, de ez már elhanyagolható. 
5/4,5


December 23. 
Ez a termék első, sőt még második ránézésre is tetszett, most egy testápolóról van szó, ami funkcióját tekintve nagyon jó, viszont ha az illatát nézzük, nekem vannak vele kétségeim. Azt hittem, hogy egy naturális, krémillatú termék ez is, hiszen a kiszerelésen keresztül nem éreztem semmi érdekeset, de sajnos, ahogy bekentem vele a lábam megéreztem egy olyan furcsa illatot, amit nem tudok beazonosítani, hogy micsoda, csak azt tudom, hogy nagyon nehéz és erőteljes. Számomra kellemetlen.
5/3


December 24.
Tegnap volt a legeslegjobb dolog a kalendáriumban, méghozzá ez a cuki csillag alakú tégely, tele csillámporral! Tökéletes volt az estére, hiszen ünnepekre kell az a minimális csillogás. A szemöldökömre tettem belőle úgy, hogy bekentem egy kis ajakápolóval a szemöldököm, hogy tapadjon, és utána egy ecset segítségével beleütögettem a csillámot. Nagyon csinos lett a végeredmény, többször fogom alkalmazni!
5/5*

Balea


December 18.
Ezt a kalendáriumot is este nyitottam ki Bécs miatt, ebben viszont hétfőn egy arcmaszk lapult. Ezt sajnos nem tudtam még kipróbálni, mert mostanában bajok vannak az arcbőrömmel, és félek kísérletezni, főleg, ha tudom, hogy másnap megyek valahova, így ez még várat magára.
5/?


December 19.
Ezt a sminkfixáló sprayt talán jobban megszerettem, mint az Essence-eset. Kellemes az illata, gyorsan megszárad és tényleg jó alapnak is és fixálásra is. Azért annyira sokáig nem marad tartós a sminkem, de hát ez egy olcsó árkategóriás termék, így egészen megvagyok vele elégedve. 
5/4,5December 20.
Jajj ez a termék.. Nagyon jó elgondolás volt, de valahogy nekem mindig vannak bajaim az illatokkal. Egyszerűen ennek az ajakradírnak kifejezetten műanyag szaga van. Jól radíroz, de emiatt a dolog miatt eléggé gyorsan le kell szednem a számról, mert nem tudom elviselni.
5/2December 21.
Ez ismét egy hajápoló dolog, amit szintén nem sikerült még kipróbálnom, pedig eddig az összes hajas termék bevált ebből a kalendáriumból. Megvárom, míg a másik ilyen kiszerelésű termék elfogy és azután bevetem.
5/?December 22.
Jajj ez a krém a kedvencem ebből a kalendáriumból. Mióta pénteken kinyitottam, azóta minden reggel használom és nem azért, hogy szép selfie-ket tudjak készíteni, hanem azért, mert egy nagyon jó állagú, finom illatú, könnyen beszívódó krémről beszélünk. Pici a kiszerelés, szóval hamar el fog fogyni, de kevés is elég belőle az arcra. Nagyon megszerettem!
5/5*December 23.
Egy tusfürdőt rejtett az utolsó előtti fakk, aminek hasonló jellemzői vannak, mint a többi ilyen terméknek a kalendáriumból. Finom illat, narancsos-fahéjas ezúttal, szokásos állag, ugyanaz a kiszerelés: 50 ml. Azt hiszem több hónapig karácsony illatú tusfürdőkkel fogok fürdeni, de ez egyáltalán nem probléma. ^^
5/5December 24.
Sajnos ez egy hatalmas csalódás volt számomra. Mikor kinyitottam a 24-est láttam, hogy egy olyan törölköző lapul benne, amit vízbe kell tenni és akkor nyílik csak ki, kiskoromban láttam ilyet utoljára, de megörültem, hátha valami szuper mintás vagy hasonló, de sajnos nem így lett. Egy sima, egyszerű, kisméretű, fehér törölköző volt. Reméltem, hogy utolsó napra valami ütős kerül, mint a másik esetében, de nem így lett. Elfogom használni, nem erről van szó, csak azért mégis vár valami különlegeset az ember. :o 
5/2

Nagyon szépen köszönöm azoknak akik végig itt voltak velem és olvasták a posztjaimat a termékekről! Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindannyitoknak!♥♥ Hatalmas ölelést küldök!
Brigi ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...