2017. március 4., szombat

Pink is pink | SMINKSziasztok!

Végre, végre végre!! Itt a tavasz, süt a nap, rügyeznek a fák és csiripelnek a madarak, és a hőmérséklet is tartósan 10 fok felett van. Olyan jó érzés, hogy megint minden újraéled a téli álom után. Ilyenkor tavasszal az emberek kedve is sokkal jobb lesz, mindenki mosolyog és megy ide-oda. Gondoltam írok egy sminkes bejegyzést, hiszen tavasszal többször lehet kimozdulni, elmenni vacsorázni, cukrászdába vagy csak sétálni a városba. Meg mostanában valahogy nagyon sok dolgom rózsaszín. Nagyon szép ruhákat lehet mostanában kapni, főleg púder-vagy koszos rózsaszínben.
Így hát a mostani bejegyzésben is ezt a színt emelem ki, egy smink formájában, ami igazából, semmi extra, sehol egy csillám, se vad színek, csak egyszerűen rózsaszín.
A szemöldökömre, ahogy előzőleg is, az Essence szemöldökporát tettem. A szempilláimon a Rimmelnek, az uborkaillatú extra-fekete spirálját látjátok. Az arcomon ezúttal a transzparens púder mellett egy kevéske Maybelline-es pirosító is helyet kapott. A szememre pedig a Rossmann saját márkás Rival de Loop palettájából használtam a két rózsaszínes árnyalatát. Alapnak egy halvány nude szemhéjpúdert válaszottam, majd a mélyítővonalam és a szemem külső sarkához felvittem a sötétebb rózsaszín árnyalatot. A mozgó szemhéjamra egy világos rózsaszín szín került, majd ezt a kettőt kicsit összemostam. A szemöldök csontomra egy kevéske világos árnyalatot tettem. A számra pedig egy Essence-es, matt, rózsaszín szájfény került.


Ti is annyira örültök a tavasznak, mint én?!

Szeretitek a rózsaszínt?
Szeretettel, Brigi♥

6 megjegyzés:

 1. Én sokkal jobban örülök a tavasznak :D Szép lett a smink, kifejezetten szeretem az ilyen visszafogott, hétköznapi sminkeket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye milyen jó érzés, hogy végre süt a naaap?! ^^ Köszönöm, örülök, hogy tetszik!

   Törlés
 2. Nagyon helyes lett a sminked, valami pont ilyenre vágytam én is, tiszta tavaszi! :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik Neked! Aranyos vagy! ^^

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...