2016. augusztus 7., vasárnap

My first DCSziasztok!

Ezúttal nem a szuperhősökről lesz szó, bár arról is beszélhetnék, meg persze a szupergonoszokról is, hiszen miután láttam a Suicide Squad - Öngyilkos osztagot, nagy mámorba estem, de aztán ki is kellett belőle kászálódnom, hiszen jött a születésnapom, ami annyiból volt izgalmas, hogy nagy ház révén nagy bulit lehet csinálni, már persze diszkréten. A családomon kívül itt voltak a barátaink és a legjobb barátnőm is. A tőlük kapott ajándékokról a következő bejegyzésben olvashattok részletesebben, persze ha érdekel Titeket!
A mostani bejegyzésem is egy ajándékról fog szólni, mégpedig a legújabb és szerintem az egyik legszebb cipőmről. Anyukámék előbb leptek meg vele, mármint a nagy nap előtt, de nagyon örültem neki! Ezúton is köszönöm szépen még egyszer! ♥
Nagyon különleges egy darab, hiszen én még nem találkoztam olyan cipővel, aminek ne lett volna kihajtható nyelve. Meglepődtem, ugyanis próbáltam kifűzni, hogy jobban beletudjam gyömöszkölni a lábam. Megszoktam már, hogy ki kell lazítanom a cipőt, főleg első alkalomkor, de nem ment, mivel nincs külön nyelv része :'). Viszont ennek ellenére egyszerűen belement a lábam, aminek nagyon örültem. A színe csodálatos, pontosan egy sötétebb kék cipőre vágytam, és erre besétált (haha cipő humor) az életembe. ^^ Le sem lehetett vakarni a mosolyt az arcomról.
Snkrz.hu
Ti szeretitek a sportcipőket?:*
Szeretettel, Brigi♥ 

4 megjegyzés:

 1. Szia!
  Hát ez a cipő valami eszméletlenül jól néz ki! Rögtön megtetszett, ahogy megláttam, én is valami ilyesmit tervezek beszerezni csak eddig még nem volt konkrét ötletem.:)
  És én szívesen olvasok a szülinapi ajándékokról, utólag is boldog születésnapot! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Örülök, hogy adtam egy kis ihletet! Köszönöm szépen, nemsokára kint is lesz a bejegyzés, remélem tetszeni fog! ^^

   Törlés
 2. Boldog szülinapot utólag is Brigi! Remélem jól telt :) kíváncsi vagyok a többi ajándékra, jöhet az a bejegyzés! :)
  A cipő szerintem is gyönyörű! Azt hiszem szerelmes lettem belé... nem semmi a kicsike :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Dóri nagyon aranyos vagy! :) Örülök, hogy te is kíváncsi vagy rájuk, a cipő nevében is köszönöm :P

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...