2016. augusztus 2., kedd

Július kedvencei

Sziasztok!

A legutóbbi kedvences bejegyzésemet még áprilisban írtam, s akkor említettem, hogy nem nagyon változnak túlzottan a dolgaim, de így mivel a nyár közepénél tartunk, gondoltam megint készítek egy listát a kedvenc, nyáron legtöbbet használt dolgaimról, hiszen nyáron minden más; Nincs iskola (ami a legjobb ^^) nincs koránkelés, ami viszont kicsit felborítja az ember bioritmusát. Viszont nagyon sok napos és vizes program vár minket ebben az évszakban, így a hajunk és a bőrünk nem éppen van kitéve kedvező körülményeknek. Bár igazándiból én most csak egy ilyen terméket használtam rendszeresen, lentebb meg is látjátok, hogy mit.
A július is elrepült, és mivel szombaton már a szülinapom van, érzem, hogy közeleg a nyár vége. Bár még egy hónap van iskolakezdésig, nem csak ez a rossz, hanem az is, hogy eltelnek ezek a csodás hónapok, s az ősz kezdetével előkerülnek megint a meleg holmik és ideális programnak a bent ücsörgős délután számít, mikor egy teával, vagy kakaóval a kezedben bekuporodsz a fotel sarkába és nézed a kedvenc sorozataid új évadát.
Mindig is szerettem a testpermeteket, és így nyáron jobban is esik ezt viselnem parfüm helyett, hiszen jobb viselet, olyan könnyed és gyümölcsös is jelen esetben. Egyszerűen imádom ezt a gránátalmás-mangós illatot, legszívesebben meginnám, de hát nem járnék jól.
- Avon  999 Ft
A MissSporty lakkok nem tartoznak a kedvenceim közé, de ezt egy nyereményjátékon nyertem még egy éve, de valahogy sose fanyalodtam rá, hogy használjam, kivéve pár héttel ezelőttig, amikor is újra megtaláltam és egyszerűen beleszerettem. Két rétegben kentem fel a körmeimre, teljesen úgy éreztem magam, mintha egy sellő lennék. ^3^  Viszont jobban jártam volna ha egy átlátszó réteget is kenek rá, hiszek két nap múlva (ennyit a 10 napról) a körmöm végeinél már látszott h kopik le, de attól függetlenül csodás a színe.
- MissSporty  499 Ft 
Még Glamour napok alkalmával szereztem be ezt a krémes-olajos csodát, de azóta is töretlen a siker. Nekem nagyon bevált, gyorsan beszívja a hajam, finom illatú  és nem mellesleg táplálja is a hajvégeimet, ha nem kenném be vele minden hajmosás után, úgy nézne ki, mint egy cirokseprű.
- Elseve  1500-2000 Ft 
Anyukámtól csórtam el ezt bronzosítót még tavaly nyáron, de nem használom csak most, kicsit többet, mert nem tudtam még annyira lebarnulni az arcomon, mint amennyire szerettem volna. Viszont ezzel egy kicsit jobban érzem magam, olyan nap-csókolta hatást kelt. Bár már a gyöngyök kezdenek kicsit elkopni, azért még teszik a dolgukat, hiszen csak egy leheletnyit teszek fel belőle az arccsontomra és az orromra.
- Avon  3229 Ft (most akciós: 1949 Ft)
A sötét rúzsok mindig is úgy vonzottak, és főleg ez, hiszen akciósan vettem még pár hónapja a Rossmann-ban. Nagyon jól teljesít, nagyon krémes, könnyű vele bánni, ha arról van szó, könnyen le is lehet törölni, ha félre megy egy kicsit. Én mindig lemattítom egy transzparens púderrel,  így viszont nagyon tartós, sokáig fent marad az ajkaimon.
- Rimmel  1000-1500 Ft
És a legrandomabb random kedvenc a kulcstartóm, amit egy nagyon helyes játékboltban vettem a belvárosban: (link: katt). Amerika kapitány nagy rajongója vagyok, és mikor megláttam a honlapon, hogy van ilyen kulcstartójuk egyenesen odamentem és megvettem.
A filmet pedig, ha még nem láttátok nagyon ajánlom, mi az egyik barátommal nagyon sokat nevettünk rajta (Mike és Dave esküvőhöz csajt keres. :D


Nektek mik voltak a kedvenceitek júliusban? 
Szeretettel, Brigi♥

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Én is nagyon imádom a gránátalmás mangós illatot az Avon testpermetek közül. Nekem is belekerül az aktuális kedvenceim közé. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...