2016. július 30., szombat

Margitsziget

Sziasztok!

Tegnap a Picasso kiállításra szerettem volna eljutni az újdonsült barátnőmmel Imolával, amikor is az idő közbeszólt, hiszen a Galéria csak 18 óráig van nyitva, ami azért nem szerencsés mert délután 5 órakor még Újpalotán a buszmegállóban álltam, és hát na igen nem kell magyarázni, szóval az idő csak hopp eltűnik a nyáron, ami miatt örülök is néha, hiszen egy hét és szülinapom van, viszont szomorú is, mert egy hónap és újra vár a pokol az iskolában. :')
No de visszatérve, nem csüggedtünk, hiszen a nagy érdeklődésre való tekintettel nem ma ért véget a kiállítás, hanem augusztus 28-án, és remélhetőleg addigra eljutunk oda is, s majd egy hasonló élménybeszámolós poszttal készülhetek Nektek, mint ezúttal.
A Margitszigetre vitt az utunk és a villamos is (haha), bár előbb tettünk egy kis kitérőt az Oktogoni óriáscsavartfagyisnál, amit szépen el is nyammogtunk a Bookline előtt, ahol megláttuk a kirakatban a Nyírd ki ezt a naplót, és annyira megörültünk neki, hogy Imolának meg is vettünk egyet. ^^
A Margitszigetre érve nem tehettem mást, minthogy lencsevégre kapjak pár virágot, fát, állatkát és persze a csodás szökőkutat, amibe legszívesebben mindketten beleugrottunk volna. Nos ezeket a képeket láthatjátok.
Tőlem. Nektek.
Fogadjátok szeretettel! :*

Ti szeretitek a Margitszigeti virágokat? Szoktatok oda járni? :*
Szeretettel, Brigi♥

4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...