2016. július 27., szerda

Kedvenc sorozataim

Sziasztok!

Ma egy másfajta témán gondolkodtam el, nem beauty körökben mozog, de szerintem érdekes is tud lenni, ha valaki hozzám hasonlóan sorozat (és szuperhős) fan. Szerintem így ezzel a két sorral el is árultam, hogy mi az érdeklődési köröm, de azért nem mindig ragadok le itt. ;)
A sorozatok olyan jó kikapcsolódást nyújtanak, ráadásul izgalmat és egy kicsit azt is, hogy beleélhetem magam egy-egy karakter helyzetébe. Jó érzés leülni egy fárasztó nap végén az ágyikóba, egy (meleg időben) limonádé, (hideg időben) tea mellé és nézni a kedvenc hőseinket, ahogy bonyolítják az életüket. 
A másik érdekes dolog a sorozatokban a jellem-és a sztori fejlődése, hiszen (főleg ha sok évadról beszélünk) látni lehet, hogy már nem kiszámíthatóak az események, olyan dolgok történnek, amik vagy sírásra vagy mosolygásra késztetnek, ami számomra elengedhetetlen egy jó sorozatnál. 
Gondolkodtam, hogy, csak soroljam fel őket vagy ilyesmi, de eszembe jutott, hogy inkább hozzájuk fűzök egy két dolgot, a véleményemet, ha esetleg valakit érdekel és még nem hallott róluk, vagy ha hallott is örömmel olvassa ezeket a sorokat! ^^

1. A Zöld Íjász (Arrow) - 4 évad 

A kedvencem, de nem csupán azért mert már a kezdetek óta figyelem, hanem azért is, mert itt nem a szuper erőről van szó, hanem az akaraterőről. Hiszen ha valaki hallott már erről a sorozatról az tudja, hogy a főszereplő Oliver Queen egy szigetre került a hajótörése után, s ott borzasztóbbnál borzasztóbb dolgok történtek vele. Ezeket csak visszatekintésben láthatjuk, s így kapcsolódnak össze általában az aktuális részek történései. Oliver titokban tartja hősi létét, bár vannak akik tudnak a titkáról, jók és rosszak egyaránt. Nem szeretnék spoilerezni, szóval csak általánosságban beszélek arról, hogy mennyi verekedés, hőssé válás és tragédia történik a 4 évad során. Minden évadban egyre erősebb gonosszal néznek szembe, ami végtére is érthető.
Októberben jön az 5. évad, én már nagyon várom! #teamarrow

2. Flash - A villám (Flash) - 2 évad

Hasonlóan imádom, mint az Íjászt, hiszen ez a sorozat az előbbinek a spin off-ja.A főhősünk Barry Allen, akibe belecsap egy villám, így ő lesz a Föld leggyorsabb embere. Ő csak úgy, mint zöld társa a gonoszok ellen harcol, bár ő a gyorsaságát és nem az erejét használja "fegyverként". Ez a sorozat nem szimplán szuperhősökről szól, hiszen minden szuper erő a tudományon alapszik és ők is ezt próbálják az előnyükre fordítani. Barrynek is akadnak segítségei és ellenségei, bár az utóbbiaktól kicsit érzelmileg függ.
A 3. évad októberben kerül adásba.

3. A holnap legendái (DC's legends of tomorrow) - 1 évad

Tudom, tudom nehéz ezt már követni, de ez a sorozat egy ún. Flash-Arrow crossover, ami annyit tesz, hogy a két sorozat bizonyos szereplői egy másik sorozatban együtt szerepelnek. Ami igazából azért lényeges, mert a saját sorozataikban nem tűntek túl fontos személyiségeknek, de itt ahol az időutazással kezdődik minden, igen. Ők is szintúgy a gonosszal harcolnak, bár több idősíkban teszik ezt meg, ami néha nálam felfoghatatlan, bár nem csak itt hanem a Flash-nél is. Igazándiból a sorozatokat nem azért nézzük mert életszerű vagy logikus (főleg akkor nem, ha szuperhősös ;) )
A 2. évadot szintén októberben láthatjuk

4. Family guy - 14 évad

Végre egy amiben nincsenek hősök, csak hétköznapi emberek hülye szokásokkal.
A Comedy central-on nézem mindig esténként, egyszerűen olyan gagek vannak benne, ami néha elcsépelt, néha nagyon gagyi, de mégis vagy megmosolyogja az ember vagy szakad a nevetéstől tőlük. Biztosan sokan hallottatok róla, tudjátok, hogy nem szól igazán semmiről, de azért sokan szeretjük. Kedvenc szereplőm, aki ritkán jelenik meg a sorozatban a Halál, aki szerintem az egyik legviccesebb mellékszereplő. Egyébként Stewie talán a kedvencem, de csak akkor ha Briannel vitatkozik vagy időutazik.
Jó időtöltés és felvidítja az embert! ^^
A 15. évad szeptemberben kerül vetítésre.


Ti miket szoktatok nézni? Van kedvenc sorozatotok?
Szeretettel, Brigi♥

2 megjegyzés:

  1. Hát... én elég sok sorozatot nézzek :D Néha már követni se tudom, hogy hol tartok, ezért külön alkalmazásom van telefonra :'D Igazából... minden sorozat, amit nézzek a kedvencem, úgyhogy... :D Ezek az alábbiak: Arrow (Zöld íjász), 2 Broke Girls (Az élet csajos oldala), Gotham, Teen Wolf (Farkasbőrben), Castle, Supernatural (Odaát), Esperanza Mia (Isten áldjon Esperanza), The Walking Dead ... ezeket neked is ajánlom. Főleg, ahogy olvastam a posztot a Gotham-et (Batman szüleinek haláljáról szól, az akkori időkről, a kis Bruce-ról) nagyon ajánlom (bár csak, ha van kedved a felirathoz, mert szinkronosan, ha jól értesültem még nincs) és az élet csajos oldalát (vicces, laza, csajos :D) és a Teen Wolfot (hidd el megéri :D) Üdvözlettel, Réka :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa! De aranyos vagy, ha hiszed, ha nem ennek nagy részét nézem, az Esperanza-sat nagyon szeretem, az Odaátot is a Castle-t, a 2 broke girls-t is! A Gotham-et szeretném elkezdeni, és szeretem hallgatni az angolt, néha jobb is, tanul az ember és még élvezi is a sorozatot. :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...