2016. február 2., kedd

Januári kedvencek

Sziasztok!

Tavaly valahogy elmaradtak a kedvences posztok a blogon, vagy legalábbis csak hébe-hóba kerültek fel ide, viszont gondoltam idén (mint újévi fogadalom) minden hónap végén megmutatom Nektek miket is használtam nagyon sokszor, s miket szerettem meg ezalatt a -jelenesetben 31- nap alatt.
A legtöbbjük sminkterméknek mondható, de ezeket sem nevezném pontosan annak, viszont nélkülük nem tudnám elképzelni néhány reggelemet, mint például a korrektor vagy a púder, hiszen ki szeretne óriási karikákkal menni az iskolába?! :') Emellett még látni fogtok egy-két furcsaságot, de majd elmesélem, hogy miért kerültek be a kedvenceim közé ők is.

Ezt a parfümöt a szüleimtől kaptam még karácsonyra, amit azóta egyszerűen nincs olyan nap, hogy valaki ne érezné rajtam. A Sí a kedvenc illatommá vált és remélem, hogy sokáig az is marad, tartós ezért sokan már ezzel az illattal azonosítanak, ami igazából azért furcsa, mert én ugye nem érzem a saját illatomat. Szeretném minél többet használni és mégis sokáig megőrizni, egyszerűen mennyei az illata!


Már régóta kerestem kétoldalú fülbevalót, hiszen olyan népszerűvé váltak az utóbbi időben, és most már értem, hogy miért! Kényelmes, praktikus és nem szúrja a füled hátulját, ha véletlenül bealszol az iskolapadban vagy délután. Ez a darab az Avon-tól van, egyetlen bajom volt csak vele, amit igazából én okoztam, hogy véletlenül az első szétszedésénél rosszul fogtam meg és szétjött az egyik pár, de anyukám és a pillanatragasztó csodákat tett! 


A szeptemberi Glamour napokon (úú várom már a tavaszit!!) vásároltam még ezt a Garnier BB krémet, amit nem olyan nagyon rég kezdtem használni, kb 2-2,5 hónapja. A fedésévél megvagyok elégedve, a tisztító hatását én valahogy nem véltem felfedezni, de szerencsére nem is igazán problémás a bőröm (lekopogom..). Igazából, mivel napi szinten használom, így igénylem a használatát, de ha elfogy lehet nem vásárolom meg újra, mivel még kísérletezési fázisban vagyok a színezett hidratálókkal.


A Catrice Camouflage korrektorát már szerintem egy éve használom, de még mindig nem fogyott el, a zöldet nem használom mostanában olyan sokszor, csak egy-két foltra teszek maximum, viszont a pirosas/korallos színt a szemem alatti karikákra előszeretettel alkalmazom, főleg, ha 0. tesiórára kell bemennem. A két középső beige színt, keverve szoktam használni, hogy így megkapjam a bőrszínemhez legközelebb álló árnyalatot. 


Szinte már elfogyott ez a Kallosos hajápoló, amit még iszonyat régen vásároltam. Az illata különleges, mivel nem tudom mihez hasonlítani, viszont olyan simogató és egyáltalán nem irritáló. Úgy szoktam használni, hogy a hajamat kettészedem, majd mindkét "oldalt" 2-3 pumpálásnyi adag zselével bekenem, persze csak a végeit. Én este szoktam hajmosás és hajszárítás után, s reggelre be is szívódik, viszont ezért a reggel hajmosóknak nem nagyon ajánlanám, mert zsíros anyagról van szó.


Anyukám lepett meg ezzel a körömlakk javító tollal, még a múltkor. Néha olyan jól feldobja a napomat egy-egy ilyen apróság. Ahogy látszik már használtam is, és szerintem teszi a dolgát, vagyis igazából gondolom, mert még nem nagyon használtam ilyet. Viszont arra nem jöttem rá, hogy csak ez az egy feje van vagy lehet cserélni vagy tisztítani valahogy, szóval ha van ötletetek, akkor légyszi segítsetek. ;)


Ezt a transzparenspúdert is már nyár vége fele óta használom, és nem szimplán elfogyott a közepéből, hanem kitört egy kis darab, bár nem tudom, hogy mégis hogyan, de jó. Szeretem végül is, hogy "átlátszó", mert nem érzem úgy, hogy annyira beülne a pórusaimba. Nem is teszek fel sokat belőle, de szeretem, mert az olcsóbb ár egy jobb minőséggel párosul. 


Szintén még karácsony előtt, a nagy téli leárazásokon szereztem be ezt az Avon-os ajakápolót, ami hihetetlenül tökéletes. Egyszerűen imádom, ez az eddigi legjobb ajakápolóm és szerintem ezt is fogom újravenni, ha elfogy netán. Amikor a suliban használom, a többiek megkérdezik mindig, hogy most stiftes ragasztóval kenem be a számat és végre csöndben leszek vagy mit csinálok? :') Szerintem azért szeretem ennyire, mert ez más, mint a többi színtelen ajakápoló mert nem fényes hatást hagy az ajkakon hanem kissé mattot, ami pluszpont, mert ezzel a tulajdonságával a hajam és a sálam sem ragad annyira bele reggelente.


És a furcsaság. Meglepő lehet, de megszerettem a Star Wars-t, úgy is, hogy még 2,5 részt nem láttam belőle, de a decemberi nagy felhajtás miatt beszereztem ezeket az aranyos kis zsepiket, amiket mindenki nagyon megdicsérte és kértek is párat, én meg csak nevettem, mint lehet, hogy most Ti is, hogy egy csomag zsepiről írok ennyit. 


És a Hétköznapi, mint a legtöbbet hallgatott szám x ideje. Olyan szép szövege van, csak úgy simogatja a fülemet. És plusz pont a francia betét, de hallgassátok meg Ti is ha nem ismernétek esetleg. 


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :*
Brigi♥

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...