2015. február 12., csütörtök

HAUL | avon rendelés


Sziasztok!

Nemrégen rendeltünk anyummal pár dolgot az avontól, pedig már elég régen nem volt ilyen sok termékem tőlük. Igazából szerintem csak azért nem rendelünk gyakrabban mert lusták vagyunk várni míg megjön. (Igazi családi mentalitás!:D) Hogy a lényegre térjek már szükségem volt egy új szempillaspirálra, mert a Maybelline-s darabomat totálisan kifogyasztottam. Aztán a többi dolog jött magától, körömlakk, körömdísz, bronzosító gyöngyök (mert télen sem válhatunk meg az arcunk kontúrjától. Szó mi szó megint bevásároltam.

Mint említettem a szempillaspirál volt a fő célpont és találtunk is olyat, aminek kefés a feje és nem műanyag. A Big&Daring darabra esett a választásom, amit tegnap óta ki is próbáltam és meg kell hogy mondjam, hogy eddig megvagyok vele elégedve. A kétbázisú sminklemosómmal könnyen lejön, de napközben fent marad (még tesi órán is).

A bronzosító gyöngyök már egy ideje kívánságlistás darabok voltak, de csak most jutottam el odáig, hogy meg is szerezzem. Szerintem még nem nagyon tapasztaltam ki mennyit is kéne feltenni, szóval inkább a kevesebb több elvén vagyok, minthogy bohóc legyek. (Bár jön a farsang szóval..)

A barna körömlakk az elengedhetetlen része a gyűjteményemnek és már kellőképpen régen volt mikor a legutolsót vettem, szóval beszereztem még egyet, végszükség esetére. Ugye igazam van?

Amikor megláttam a katalógusban, hogy van ilyen körömdíszítő készlet, sőt még csipesz is van hozzá rögtön lecsaptam és rendeltem is, mert az ára nagyon kedvezőnek bizonyult.


A rendelés mellé ajándékba kaptunk az új parfümjükből egy kis mintát. Őszintén imádom a Luck
 illatát, kicsit Anyukámra emlékeztet.♥

Titeket is kap el így a hév egy-egy ilyen katalógus láttán?:*
Brigi♥

3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...