2014. november 29., szombat

Bloggerinák karácsonya | kívánságlista


Sziasztok!

Minden kívánság teljesülhet, de nem mindegyikben hisznek annyira, hogy ténylegesen valóra váljon, pedig egy kívánság nem attól kívánság, hogy vágyódsz utána, hanem attól, hogy teszel érte, hogy elérd.
Tudom, tudom még csak 29-e van, de hát már holnap advent első vasárnapja van és már a boltok is nagyban nyomják a karácsonyi dolgokat, sőt mi nemsokára elkezdjük beszerezni az ajándékokat, hogy ne az utolsó héten kelljen izgulni kinek mit veszünk. No de a lényeg, amiért ezt a bejegyzést írom, hogy: Pár bloggerlánykával pedig arra gondoltunk, hogy egy kis meglepetéssel kedveskedünk Nektek, erre a 4 hétre, hogy ne unjátok szét magatokat az amúgy is forgalmas decemberben.

Kedves Jézuska!

Idén nem voltam olyan jó, mint tavaly, de kérlek ezek közül legalább egyet tégy a fa alá! Fontossági sorrendben fogom őket megmutatni, hogy tudd melyiket szeretném a legjobban.
Előre is köszönöm!:*

Daniel Wellington karóra
Táska (Michael Kors)
Igazából, a leginkább egy táskára lenne szükségem, mert amiben vinni szoktam a suliba a könyveimet, annak elszakadt a füle és most a régimben viszem a cuccom, ami kissé viseltes.:( És a kép csak illusztráció, a lényeg hogy fekete legyen és pakolós.
Fekete nadrág (h&m)
Hajsütő kúpvas (Remington)
Urban Naked 3 paletta
Ecsetkészlet
Kristályos nyaklánc
Koronás gyűrű
Yankee Candle
Egy pihe-puha meleg takaró

Brigi♥

Ne felejtsétek el a többiek posztját sem megnézni!:*

4 megjegyzés:

  1. huu nagyon tetszenek!:) különösen az óra és a naked paletta❤

    VálaszTörlés
  2. Egy D.Wellington óra már nekem is szerepel a kívánságlistámon egy ideje! ♥

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...