2013. november 8., péntek

Októberi kedvencek

Sziasztok!! Ebben a bejegyzésben az októberi kedvenceimet szeretném nektek bemutatni, kicsit megkésve ugyan, de máris kezdem.

Az első kedvencem az egy Essence fekete szemceruza. Sokat használtam hétvégéken és a szünetben, suliban azért nem, mert iskolába nem sminkelem túlzottan magam.:) Egész jó, csak egy kicsit kemény, de megteszi most még.
A következő kedvencem az idei októberben a világosbarna színű S-he márkájú körömlakkom lett. Szépen fel lehet vinni és viszonylag sokáig marad a körmökön. Igazi őszies színe van. Ajánlom nektek.:)
A harmadik kedvencem a Garnier Fructis samponom lett, ami zsíros hajra való. A sapkaviselés nem tesz jót a hajamnak, de ez a sampon segített:)
Két random kedvencem lesz már csak, kezdve a nemrég kapott iskola táskámmal, amit nagyon szeretek, mert jól belelehet pakolni mindent. Jól bírja a sok tankönyv súlyát.
Az utolsó kedvencem pedig a polár takaróm. Nagyon szeretem, puha meleg és megy a szobám színéhez;) A Metró-ból van. Imádom, de nem csak ezzel az egy darabbal büszkélkedem, a másikat igazán télen használom. Majd meglátjátok;)
Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? 

Ennyi kedvencem volt idén októberben, köszönöm, hogy elolvastad, remélem tetszett! Ha igen, komizz, pipálj, szavazz oldalt és iratkozz fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...